Planer hela veckan..

Hallå
 
Tisdagen kom rätt snabbt denna vecka och snart är arbetstiden på Axfood över:( kommer sakna detta ställe nå grymt mycket men får vara glad att jag har 1,5 vecka kvar:) så får ta vara på tiden.
 
Planer för denna vecka är full späckad:D
Tisdag jobba till 16.30 sedan till butiken sedan iväg och lämna bilen på lagning efter det kommer jenny och hämtar mig och då bär det av mot träningen :)
Onsdagen blir det jobb sedan en planerad tvättid :D skönt det ska bli och få bort allt:)
Torsdag jobb som vanligt sedan klippa karin(arbetskollega) sedan iväg och gympa lite.
Fredag är inte så planerad än men får väl se.
Lördagen hoppas jag på utgång med tjejerna men får se hur det slutar med det.
Söndagen är till för att slappa så ja det är det jag kommer göra :D
 
Nu när ni vet allt jag ska göra behöver jag blogga då? ;)
 
Puss♥

Stressigt

Hallå
 
Helgen gick tok för snabbt igen så bara att börja om på veckan med en stressig måndag:D...
 
ihelgen var man på bröllop och hade massa mys hela helgen under bart men kan berätta mer sen för nu vart ju klockan mycket och måste åka och lämna bilen och sedan hem för att städa....
 
Puss♥

LCHF.....

Hallå
 
Ja som jag sa igår skulle jag börja med LCHF men blir nog inge sånt fick höra massa äckliga och farliga sakrt så nej..Så ska börja äta nyttigare träna precis som man ska göra helt enkelt.
 
Igår efter jobbet så färga jag jennys hår sen blev med tv mys hela kvällen.
 
06.30 bara stiga upp till jobbet och inser att det är onsdag PLUS att det var löning så betala räkningarna och leva igen:D
 
Idag blir det att sluta vd 16 för att åka och handla lite mat samt tanka bilen. Sedan blir det att jobba lite extra idag för ska klippa och färga Karin samt klippa Lina. Så lite extra chash :D
 
Nej nu ska jag skriva shopping lista :)
 
Puss♥

Allt är bra!

Hallå.
 
Tänkte bara börja med att säga att jag mår bra efter allt med dessa knöllar att göra..
 
I fredags så sluta man jobbet vid 15 för att sedan hamta upp min pingla sedan åka till lillhärdal:D Undervar helg har det varit och spenderat den på yran. Mycke dans och go dricka så ska tacka min älskade malin för all skratt (speciellt guppen eller vad säger du?) ;)
 
Sedan åkte man hem igår igen så känndes inge vidare att åka redan då, samt har man ju lagt på resetiden nu med när man har flyttat till örebro så 10 timmar samanlagt på hela helgen, tur att man hade sällskap.
Igår hade jag sällskap också av jenny så blev massa mys och mamma mia filmen(Y)
 
Och nu är det Måndag... trött som ett svin inte alls taggad att jobba idag men bara att gå upp, Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv 5 så man får gå hem :)
 
Idag har man också börjat med LCHF kost så får se hur det funkar bra taggad iallafal för många på jobbet hjälper till. Så nu ska jag hem och försöka laga nått recept dom har gett mig, önska mig lycka till för det lär behövas.
 
Läntar till nästa helg♥
Puss
 

Olaus petri vårdcentral nästa..

Hallå!
 
Igår kväll så upptäckte jag två knölar på min kropp så blev att ringa 1177. Men dom hade bara en förklaring, Ring din vårdcentral imorgon så får dom bestämma hur dom ska göra? WTF!
Sedan säger hon att vi tar knöllar på största allvar? i HELVETE heller!
 
Jag har ju två knöllar hjälp mig!
 
Men har iallafal ring till vårdcetralen så har telefontid vid 08.25 så förhoppningsvis får jag komma in idag och se vad det är. Håll tummarna(Y)
 
Men för att vara lite glad idag så igår kolla jag ocj jenny på greys igen så kvällen igår flög bara förbi. Samt så städa jag faktiskt igår.Det var också bestämmt att min arbetskollega skulle komma idag men blev ändrade planer så vad ska man göra idag istället förutom att jobba till halv 5? (Förslag?)
 
Puss♥
 

Nrj

Hallå
 
Som vanligt har man jobbat och idag är det onsdag så halva veckan har gått :)
Fick besked idag att malin ska med till lillhärdal till helgen och hälsa på mormor :D Så på fredag slutar man kl 15 för att åka till hfs och byta bil sen hämta henne och åka vidare och detta gillas(Y)
 
Denna vecka har jag också upptäckt att nrj spelar den bästa musiken ever! Så de lyssnar man på hela dagarna:P
 
Idag bli det att åka hem vid halv 5 och städa för imorgon får man besök av en arbetskollega som ska bli färgad i håret av mig. Och sedan kommer Jenny en sväng och hälsar på som har haft en dålig dag så får göra henne happy igen:D
 
Sedan funderar jag starkt på att baka idag så förslag?
Funderar på att baka Bananpaj eller Scones:D
 
Denna vecka på jobbet har vi haft en prank vecka typ.. alla har varit jävlig mot alla och ja det var jag som börja så jag får skylla mig själv:P Men har varig as kul dock :D
 
Nu ska jag börja plocka ihop alla grejer för snart ska man ut i spöregnetför att åka hem.
 
Puss♥

Måndag

Hallå
 
Startar den nya veckan med nya kunder, nya tider skönt med lite nya förändringar:)
Helgen har varit underbar fredagen så åkte jag hem till hällefors och fixa massa grejer blev sent men hade roligt iallafal så tack alla som var inblandade:)
Sedan kom lördagen som bestod av massa jobb typ.. Klippte jan samt pappa och sara så blev lite extra pengar som behövs, sen blev det massa mys på kvällen (Y)
 
Söndagen bestod av att åka hem till örebro, slappa och invänta jenny för en greys anatomy race underbart.
Blev en tidig kväll igår jag och jenny gjorde oss ordning för sängen kl halv 6 på kvällen :) vi var rätt trötta fast jag hade sovit en stund innan hon kom :D
 
Så nusitter jag på jobbet och funderar på när jagska åka hem idag, ska också hämta min nyckel till tvättstugan idag:) så nu kan jag TVÄTTA:D
 
Senare idag blir det kubb i stadsparken med några vänner i det underbar vädret:)
 
Puss♥
 
 
 

Fredag den 13e

Hallå
 
Idag är det den fredagen den 13e och det är absolut inte min dag idag tydligen.. Först hade jag massa planer idag efter jobbet som inte blir av:( besviken.. Det roligaste med detta är att förra fredagen så hände precis samma grej..
 
Så nu är jag ledig ikväll och vet inte vad jag ska göra,
men känner inte heller för nå heller för jag vill göra det som var planerat:/
 
Laga nån go mat och kolla på nån film? några förslag på nån bra film?:)
 
 
Idag funderar jag på att jobba till halv 5 för att fördriva tiden. Kanske städa ta hand om sig själv kväll?
 
Det som är bra med fredag är att det är helg snart, så imorgon åker jag till hfs och umgås med nära och kära och jobba lite extra:)
 
Men ni kan nå min på mobilen sen m ni har tråkigt och vill prata.
 
Puss♥
 
 

Gla nyheter:D

Hallå
 
Idag fick man goda nyheter eller ja några faktiskt. Ringe pappa idag och skulle höra lite hur han mår m.m sedan säger han att han sitter på möte med diggiloo och fråga om jag vill jobba den 11e och självklart säger man inte nej så ska fråga om carro och jenny vill jobba också så får väl se om tjejerna vill annars om dom inte kan vill nån annan jobba? :D
 
Sedan så öppnar butiken idag på jobbet as bra köpa lite grejer för bättre pris än alla andra:D
Ja och idag är det ju torsdag så jobbar till 4 idag för att komma in i butiken annars är det väl propp fullt:p
 
Sedan hem och städa lite occh invänta jenny skulle jag tro,
 
Fredag imorgon! happy face :D
 
Puss♥

Halva veckan..

Hallå alla glada:D

Onsdag idag så nu har halva arbetsveckan gått underbar, igår fick jag världens bästa besök av mamma så hon kom lite tidigare än planerat.

Så dagen bestod av att få grejer från hfs tillbaka till lägenheten samt åka till mariberg och shoppa lite kläder och snäll mamma man har som fyller på kylskåper lite :D Sen åt vi go mat och prata hela dagen om allt och alla underbart:D

Tydligen så är underbart dagen ord också....

Sen vart jag vädligt överasskad av alla snälla fina kommentarer jag fick från mitt förra inlägg tack så mycket värmer verkligen:)

På jobbet idag så har det varit lite stressigt men då går tiden snabbare och det gillas. Dagen på jobbet är snart slut, ska man gå vid 4 eller halv 5 idag?

Idag efter jobbet så väntar en promenad skulle jag tro (om det inte regnar) sen invänta jenny förhoppningsvis och det ska lagas mat och kolla på film skulle jag tro.

Vad bjuder helgen på? förutom att jag ska till hfs på lördag, Förslag?;)

Puss♥

10 Juli

Hallå

Helgen var underbar i fredags så tog jag det bara lungt och var själv och kolla på vänner och bara va :D Fast åkte hem till jenny och tvätta haha tack gumman :) och städa hela lägenheten:p

Lördag så kom ju mina tjejer från hfs och hälsa på för det skulle bli utgång och fira cristine 20års dag:D As lyckad kväll skit kul hade vi tack alla som var inblandade:D

Söndagen så mådde man som man förtjänade och vakna upp med ett stort FETT brännsår på mitt fuck u finger TOK ONT! tack födelsedagsbarnet;) Sånt händer..

Söndagkvällen så kom jenny och kolla på grey´s och åt lite morötter och dipp mums:)

I veckan kommer min kära mor till örebro också och hälsar på :D Blir på torsdag då åker vi till marieberg och har lite mamma, dotter tid och det gillas :)

Puss♥
Tvätt!!!

Hallå

Idag är det en efterlängtad Fredag:D idag så jobbar man som vanligt och funderar på om man ska ta ut flextid och gå redan vid 3 idag? skulle vara underbart skönt men då vet jag vad som väntar hemma:P Städa:(

Får ju fin besök på lördag så måste göra det fint innan dom kommer. Senare idag så ska jag till jenny i dylta och tvätta för min tvättstuge nyckel funkar ju inte så varför inte bara utnyttja en vän ;) haha nej då vi ska umgås också så varför inte ta två flugor i en smäll?

Händer inte mycket mer idag än detta tror jag:)

Puss♥

Lady...

Hallå:)

Ny vecka på jobbet fullfart:D har dock inte bloggat nå denna vecka så snart är det helg igen haha.
Denna vecka har jag inte gjort nå.. så ska nog städa lägenheten idag. *saidface
Imorgon komme den efterlängtade fredagen, funderar på om man ska sluta 3 imorgon och åka hem till hfs och TVÄTTA! För min nyckel till tvättstugan funkar tydligen inte och när man ska ringa till husherren så har dom semester blää, tur att nån har semester iallafal.

Sedan funderar jag på att boka biljetter till lady gaga i augusti men har inte riktigt bestämt mig, nån som följer med?:D

Men helgen består av att träffa tjejerna på lördag och gå ut och roa oss samt fira christine som fyller 20! Happyface:D

Lunch nu
See u ! ♥