Torsdag 29/4

Hello :) idag har jag gjort kanske mycket:P diskat hemma gjort mat sedan blev det att åka ner till herrgårn med sara men men man vet ju aldrig vart man hamnar när sara ska skjusa en haha:P så det blev att åka till jessica en stund sedan blev det ner till herrgårn och klippa pappa och marcus :) bra stolt grymt snyggt blev det :) sen skicka carro sms och fråga om jag ville klippa henne innan valborg så fick åka hem till henne och klippa henne sedan kom baloo dit och va social:) och ett plus i kanten var att jag köpte hennes klänning från gina :D så nu har man kirrat klänning för imorgon:) GÖTT! imorgon blir det att fixa hela dagen innan allt händer :) blir grillning hos amanda mysmys! sen blir det väl fest på kvällen hoppas vi ring! plus att jag inte har nå gratis sms kvar:( nej nu blir det att sova  :P
18 soon!

Bring it bitch!

Torsdag.

hello alla :) igår åkte jag och sara och emelie till örebro på kvällen. för attt titta på bio och det vart remember me
så jävla bra film den rekomenderar jag starkt!!sedan blev det donken sen skjusa dom hem mig till lägenheten då skulle jag titta på greys NEJ då var det inge bara för jävla äckel hockey va på!gillart inte! men idag var de skola vi gjorde inte alls så mycket men men. blev att åka hem till hfs idag för milan skulle hem och lavinia skulle till en vän så ville inte vara själv så åkte hem till mammi:) såg nyss vampire diare eller hur det stavas :P så jävla bra det men :P nu säger baloo och carro att jag ska komma ner till torget och vara social men orkar jag det tro?:P hihi det märks:P troligen blir det nog det:P men men imorgon är det helg och det gillar vi stort!


18 år Snart:D

Helgen är över...

Hello allla:) nu har jag inte bloggat på ett bra tag fy fan :/ inte bra alls. men jag kan berätta om helgen iallafal:)
Fredag:  Kom hem från en hel skolvecka i örebro bra skönt att komma hem igen:) sedan blev det planer för kvällen att gå på glamour och glitter fest!  bra kul var det tills det krångla med skjusen men allt ordnade sig till slut iallafal :) kom hem kl 3 på natten inte så jätte bra för skulle upp och jobba kl 9 dagen efter:) häe kommer lite bilder:)

Lördag:Då blev det att jobba första dagen på kringlan igen efter dom har haft stäng bra skönt att vara igång igen:) då blir det att jobba i 3 helger till sedan är man ledig en helg sen fortsätter det varannan helg:)Plus att man var sa sjuk med men men vad gör man inte för jobb?sedan blev det att vara med sara och emelie fast man var sjuk men vad gör man inte för sina vänner:)blev att träffa j,p,n,r,h bra kul :D
Söndag:Då gjorde man inte alls så mycket blev mest att sova ut alt man har missat den här helgen:Pmassa sova!!
Sedan har man varit sjuk måndag och tisdag och då har det inte hänt så mycket så :) imorgon blir det skola tror jag iallafal om jag mår bättre:)
Nu blir det desperata hemmafruar och cougar town:D
sms eller ring :P

Torsdag..

Hello torsdag:) inte hänt så mycket igår så hade jag världens migrän trodde jag skulle dö seriöst:( så kunde inte göra nå mat eller nå va inte på topp igår precis haha. plus att jag fick sova sjävla i lägenheten inatt:( milan är sjuk så är hemma i hfs och lavinia skulle till en kompis så vart en lång natt:( men inatt sover jag inte själv som tur är:) igår var det ju greys det gillas:) ikväll så blir det vampity darie eller hur det stavas med lavinia :) nu blir det att skriva färdigt sitt cv på svenskan fast jag inte behöver det för jag har ju redan ett jobb så PEACE!

Borlänge:)

Hello helgen:)
i helgen blev det att bära av till borlänge :) det gillar vi mycket!! blev och ta med sig min malin med:) igår så chilla vi bara hemma åt god mat :)
idag så har vi varit på kupolen bra jävla kul va det tur att man hade mamma med sig då :D blev att handla nya kläder och nys sommar skor:D och åt god mat ute:)
imorgon blir det att åka hem till ingeting i princip haha! men men hoppas på mys imorgon kväll iallafal:D
Snart blir det filmen Djävulen bär prada! så jävla bra film så titta den börjar kl 9 ikväll:P
TACK MIN SARA FÖR DET FINASTE SMS JAG HAR FÅTT PÅ VÄLDIGT LÄNGE LOVE<3

Bring it bitch!

Nyttnytt

Hello alla nya dagar:)
ja jag kan ju börja med att berätta att jag lever iallafal:P
I helgen blev det att vara hos jocke hela helgen :) bra kul var det så tack till alla som gjorde mina kvällar:) mycket trevligt och mycket mysigt:)
 
Idag:så har jag och mamma varit ute och gått i 1.5timme bra jävla gött va det:) sedan blev det hem och laga mat:) sedan tv . Fick sms av carro så hon ville ut och gå :) så blev att gå i en halv timme till men lite nytta skadar aldrig!

Imorgon blir det skolstart :( inte det roligaste men men då blir det att vara i örebro tills fredag sedan blir det borlänge med malin och mamma :) SHOPPA PÅ LÖRDAG! det gillar vi :)
Vi hörs:) SMS eller ring:PBRINT IT BITCH!

massor med nytt:)

Hello FREDAG!! Förlåt för att jag inte har bloggat på länge:p men har gjort mycke ska ni veta:)
kan du börja med måndag då var sara och jocke och jag i karlskoga mysigt då kom båda två på att dom måste ha nya kläder till påsk så då blev det bara att slänga på med kläder åt dom :) bra kul att handla kläder åt andra utan att spendera en enda krona själv:D
Tisdag: då blev det att åka till karlstad med vivi och sara :) handla lite till påsk:D tur att jag hade min lossas mormor med mig som betala allt:D TACK ! det blev ett nytt party linne och en grå tröja:)
Onsdag: Då blev det att åka lastbil med niclas och jocke:) bra kul var det iallafall:D fast man får bra ont i nacken första gången man åker lastbil:P haha men snart blir det nog igen att åka :D det gillar vi :)
Torsdag: haha jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår haha Guldfisk??
Fredag: då vart jag väckt av cp sara haha:P men men tur det annars hade jag vel inte hunnit allt jag ska göra idag:P klippte saras mamma clarie idag och sen blev det saras tur och sedan amanda:D det vart brutalt jävla bra :) bra stolt iallafal:P bilder kommer nog ska ni se hihi :D Ni sitter jag hemma hos jocke och väntar på att det blir kalas:D Ring eller sms :) PUSSSSSSSSSS

BRING IT BITCH!