Påsk !

GLAD PÅSK ALLA GLADA !

Hejsan alla helgen har ju nu varit påsk trevligt trevligt. Helgen eller lovet rättare sagt:P har haft lov så mycket har hänt. Tisdagen så åkte vi på studentkryssning så förbannat kul ! har aldrig haft så kul i hela mitt liv jag lovar ! bilder finns på fb om ni vill se. onsdagen så var man ju inte 100% klar om man såger så . men rekomenderar galaxy iallfal. Torsdagen så städa jag hela dagen så finns inte så mycket och säga med den. Fredagen så eh. gjorde jag väl inte så mycket för jag kommer inte ihåg haha. Lördagen så vart det kalas iallafal i grängshyttan vart god mat o god dricka kanske vart lite för gott för visa ;) Sedan hela natten var det singstar så jävla kul! sedan blev det säng vid 5 på morgonen värt det iallafal. Söndagen blev bara att sola i det fina vädret fått en bräna iallafal sen blev det pizza o mys med bb. Måndagen så vakna man tok tidigt bara för att somna ikväll för skoldagen imorgon. Idag åkte jag hem till mamma vid halv12 och myst med henne med harry potter film o jungel blabla (kan inte stava till namnet:P ) Sedan har man träffat emelie o sofia en sväng som har tittat på min studentklänning och fick bra respons så hoppas den blir gillad av folk :) blev en sväng i solen med.men lova mamma en myskväll så nu väntar vänner o 16 and preagnant !

See you later

Puss / v♥


Studentklänning !!!

Hello alla glada ! :D

Idag fick man brev hem att min studentklänning hade kommit från nelly tror ni jag vart nå glad ? :D SUPER GLAD ! Testa den och det satt så jävla bra är så nöjd så det är sjukt ! Tack nelly ! Nu väntar jag bara på min studentmössa m.m så nu måste jag hitta smycken o skor till studenten sen borde allt vara färdigt, fast är inte så säker men men märks. Den efter längtade studentkryssningen är HÄR !!! IMORGON åker vi iväg på galaxy bussen från örebro går kl 3 framme vid 6 båten ska då gå sedan blir det bara att festa .! och jag lovar jag kommer aldrig glömma imorgon dagens program (Y) Nu är det ju då påsklov skönt!

I fredags så var ju jag o emilia på ullared och dom har fått så mycket fina grejer jag dog nästan jag skämtar inte ! sedan köpte jag lite grejer hem till mig o carl :) carpe diem tavla till både mig o mamma, hon hade önska sig en sån så varför inte. massa kläder till mig och min man. super nöjd med dagen / natten. Lördagen bestod av att sova ut så mycket som möljigt sedan blev det att bära av till elin o robin o liam så klart för en grillningskväll/ singstar. Väldig lyckad kväll måste göras om snart :) men då ska fan inte jag vara nykter o köra hihi :P igår så gjorde jag och calle lite påskmys o var ute i det fina vädret (Y) toppen helg alltså.

Nej men nu iallafal sitter jag och väntar på emelie o vix för en promenad och lite solning, sedan blir det att gå till sofia för att titta på bb :) Så laddar för imorgon så måste man ju packa o allt redan ikväll för imorgon går bussen från hfs kl 10 :) LADDA BRUDAR!

Puss !

Obs.

Hello alla :)

Hejsan alla glada söta fula:D nej skoja.. Nej men nu har jag inte skrivit på TOK länge. så jag berättar i vanlig ordning:P Onsdags (igår alltså) satte jag i mitt lös hår som komemr från fun hear (Y) bättre än så kan det inte bli perfekt till studentkryssningen på tisdag. Inatt blir det att åka buss till ullared med bästa emilia♥! handla..handla..handla :D bussen går 02.15 från grythyttan så ska dit senare ikväll för att för mysa med henne :P Kommer hem imorgon kl 23.00 yes.. miih. Varit på stan under veckan med o fyndat lite handla en tröja från gina bara för 70kr det är okej  yes ! sedan ett bar byxor från bikbok toppen ! På tisdag nästa vecka kommer det blir tok mycket att göra innan vi åker iväg med båten. kl 10.00 bussen från hfs till örebro, mellan 12-13.30 shoppa nya kläder 13.30 äta+en drink kanske? 15.00 bussen till stockholm 18.00 på båten sedan är det bara att festa hela natten. Onsdagen när vi ska komma hem kommer vi inte förens 21.00 till örebro (Y) kommer tjuta jahoo.. På lördag ska jag, carl, micke, emelie till Elin o robin och så klart liam för ha en trevlig kväll med grillning o god dricka :) I fredags med så hade jag två kunder emelie o frida färning o klippning på fullt drag :) vart toppen bra ! Men nu ska jag till sofia för att steka på balkongen ;)

Plus så måste jag ju säga en sak !
Jag har ju börjat på patrylite:) så om du vill ha ett patrylite hemma hos dig hör av dig till mig så kan vi fixa det ! Plus du som värdinna/värd kommer få procent av och pengar o gratis grejer och hur bra låter inte det? Partylite handlar om ljus i massa dofter samt inredning så om du ska flytta tsm med din partner eller flytta nån stans eller bara vara vänlig mot nån varför då inte ha en sån här trevlig kväll? :) jag rekommenderar det för du kommer inte bli besviken !  Hör av dig till mig ! :)


Puss på er alla