Hejsan !

Hello alla pigga :)

Ja nu har jag tänkt skriva av mig lite för det har man ju aldrig tid med längre:P Idag vill jag bara först säga grattis till min lilla stumpa EMELIE KULMALA :D Jag kom o hälsa på henne där var också victoria o micke :) trevligt trevligt. Imorgon åker jag upp till mormor alltså till ingenvart typ.. :) Vet inte ens om jag har nån mottagning på mobilen och om jag inte har det blir det kasastofalt jobbigt ! Men får hoppas på det bästa. imorgon har man skola till 11 :) blir att åka bil till skolan imorgon så man kommer hem snabbt så vi kan åka den LÅNGA bil turen.. 4 timmar sisådär. K..(Y) Puss ♥Totalt.!

Hejsan alla glada :)

Helgen har nu passerat igen i raketfart... Önskar man hade mer dagar i ledigheten. I torsdags så var jag och elin i nora för att dela ut cv i flera frisörsalonger har faktiskt fastnat för en och hoppas på det bästa(Y). Sedan blev det att färga och klippa elin blev tok snyggt, brunröd toppen! klippning: ökade längder utter desgine(Y) + topparna självklart. Sedan så hörde jobbet av sig på torsdag och sa att dom behövde folk och jag behövde pengarna så, varför inte:P? Så jobba från kl 09.30-18.30 :) Och den dagen starta inte bra ! för det första hade jag tappat bort nykeln till gagare när bilen stod sen toppen på i Jag försov mig !! skulle börja 9 fast nej . På fredag eftermiddag fick jag trevliga nyheter jag och emelie elefant ska åka till ullarede den 15 april :) skit kul sedan bär det ju av på studentkryssningen den 19 :) Lördagen så jobba jag med sedan blev det massa festligheter hemma hos mig o calle Toppen kväll:) Och nu sitter vi i soffan och försöker (må bra) :p Men nej vi får se vad söndagskvällen bjuder på :) 

Puss  

Helgen beskrivs..

Hello alla kära :)

Ja nu ska jag berätta om min härliga helg ! Fredagen skulle man varit nykter och kört hem men det blev ändrade planer så vart lite dricka iallafal :) vart stömpis iallafal i fredags bra mycket folk var det fan inte kul när det är för mycket.Men men, kul hade vi så länge tills micke ville gå hem Suck. men det är inte det värsta det är att han tappa bort brickan till sin jacka !! GHAA ! så vi fick vänta tok länge innan vi fick gå hem haha . Lördagen bestod av att åka hem till älskligen städa för fin besök calles kompis mats kom och hälsa på oss då är man tvungen att ha det fint ett måste ! Sedan var det bara att börja om igen drog till hfs till sofia sedan kom (seg) emelie sen vart det ner till emil som hade 20 års galej. Kulkul. Söndagen bestod av Fläskfile och potatisgratäng halomuost ny bakat bröd god ost. Så förbannat gott var det. Bra (fyllemat). Måndag idag då hm.. inte okej det första man gör är att försova sig (Y) toppen start.. sedan blev det mycket skol arbete gjort blandannat gjorde jag mitt cv klart idag TOPPEN ! Så vi får väl se vart jag hamnar. Men nu håller jag på att skriver min uppsats som handlar om hinduismen kan bara säga "#%#"!#&. hihi :D Snart blir det att gå till sofia hoppas jag iallafal :) Tv ikväll: 16 and pregnant, bb. Bilder kommer från fredagen snart :) 
Puss på er !  

Helg.!

Hello

Helgen består av Fredag: Stömpis!
Lördag: 20 årsfest !
Söndag: VILA!

Have fun !


Sjuk..

Hello gott folk:)

Hur är det med alla? :) Kan berätta lite om helgen i fredags så var massa goa folk hemma hos jessica för att mysa innan hennes do date:D Vi alla hade en överaskning till henne och jim så vu gjorde en liten ( baby shower) :D vi hade presenter o så med oss och dom var as glada :) Men fredagen var då väldigt lyckad och vi önskar all lycka i framtiden för dom med bäbisen ! :D I lördags så jobba jag på fiket hela dagen blev sen att åka hem till älskligen och mysa med han hela kvällen ! guldvärt! Söndagen bestod av massa snor som kom ner från näsan typ haha:P Nej men börja bli sjuk i söndags iallafal + att vi städa hela huset jag och älskligen så nu är det fläckfritt! Och idag då så har jag inte gjort mycket för att jag är sjuk så är hemma idag i hfs tillomed:P (Y) Men idag har jag iallafal tittat på 16 and pregnant, bb, och nu i sängen blir det vännerboxen! :D

fears and love .
Helg

Hello alla :)
LÄNGE SEN ! skoja inte fy fan vad dålig jag ahr varit på att blogga nu på ett tag asså ! Nej men kan iallafal berätta lite vad som har hänt i mitt liv. Så klart har man varit sjuk as länge så har inte varit så mycket skola i veckan men igår iallafal så var jag i salongen i skolan med massa kunder plus en kund för företaget:) gick jätte bra :)

 I onsdags så prata vi mycket om studenten i skolan med dj,flak m.m Sen undra jag vart mina studentgrejer är hm.. tar väl den tiden det tar. Imorgon lördag alltså blir det att jobba på fiket:) idag så ska man städa sendan åka från grängen till camilla en sväng och hälsa på henne , hfs sen blir det hem till jessica på en liten (babyshower);) kommer bli as mysigt! Sedan har man varit på krogen på 100 dagarsfesten innan studenten det är fan inte långt kvar nu det är läskigt! så längre ner finns lite bilder. Sedan är det så här gott folk :) jag har flyttat till grängshyttan till min underbara pojkvän! :D alla mina grejer kommer flyttas i sommar när man har gått ut skolan och allt:) Sedan nu när skolan är slut så har jag ingen anning vad jag ska göra alltså jag får PANIK!! Måste skriva färdigt mitt cv alltså ! :)

Nej nu måste jag hämta fågeln elvis till mig så får jag mysa med han till älskligen kommer hem :)

 Puss på er alla :)